Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodem

4. 1. 2014

 Celé tyto talířky mi darovala teta která byla u dietologa a díky jídelníčkům které se tu snad časem objeví celkem docela zhubla.  

Nenašli jste zatím správnou cestu ke zdraví a trvalému hubnutí ? Hubnutí je jako ,,skládačka´´  kde jednotlivé malé dílky slouží k sestavení velkého a úspěšného celku, kterým je ve vašem případě vysněná postava, zdraví a zvýšená kvalita života. Začněte vnímat hubnutí jako zábavnou hru a věnujte pozornost prostudování této rubriky, která vás dovede k cíli snadno a natrvalo. K trvalému hubnutí nevedou žádné zázraky, ale respektování jednoduchých zásad. Základním pravidlem je přijmout v průběhu dne méně energie, než vydáte. Pro dosažení tohoto cíle je nutné získat přehled o tom, jaké potraviny a v jakém poměru jsou pro hubnutí výhodné,jaká je jejich přibližná energetická hodnota, a naučit se odhadovat jejich množství. 

 Rubriky budou rozdělené do kategoriíí podle toho jestli jsou to sacharidy nebo bílkoviny které mají 400 kJ 

Poté tam budou napsané potraviny a k nim smajlíky : :-), :-/ a :-( ten :-) znamená že je to vhodná potravina, :-/ nic moc potravina :-( špatná potravina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář